Afscheid juf Juul

Hallo allemaal,

Zoals jullie weten heb ik aanstaande vrijdag mijn afscheid op basisschool Wandelbos. Ik zal jullie vast niet allemaal meer zien, dus vandaar ook een stukje van mij in deze Nieuwsbrief.

Vorig schooljaar ben ik op deze school gestart en erg warm welkom geheten door alle ouders van de kinderen op basisschool Wandelbos.

In groep 1-2b heb ik ontzettend veel leuke en leerzame dingen mogen doen. Zo hebben we een Sinterklaasjournaal gemaakt, een restaurant in de klas gehad, een kleutermusical opgevoerd en vooral veel gespeeld en geleerd met elkaar. Samen met juf Melanie heb ik hier erg van genoten.

Vanaf de Kerstvakantie stond ik op maandag in groep 5. Ook hier heb ik mijn steentje bij mogen dragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Een mooie afwisseling, waardoor ik me kon ontplooien tot de leerkracht die ik nu ben.

Dit jaar ben ik gestart in groep 7-8. Een groep waarin een fijne groepsdynamica heerst, kinderen elkaar respecteren en waar hard gewerkt wordt. Een groep waarin kinderen zichzelf kunnen zijn en vertrouwen de basis is. Wat ben ik trots op deze groep!

Ook heb ik afgelopen schooljaar mijn steentje bij mogen dragen aan het nieuwe, groene schoolplein. Samen met collega’s, ouders en kinderen hebben we ervoor gezorgd dat er nu een speelplek is die past bij de visie van onze school. Wat tof om te merken dat de ouderbetrokkenheid zo groot is en we samen iets moois gecreëerd hebben waar de kinderen veel plezier aan beleven.

Ik wil iedereen bedanken voor de betrokkenheid, het vertrouwen en de fijne tijd hier op basisschool Wandelbos! Wie weet, tot ziens!

Groetjes juf Juul

Scroll naar boven