Afscheid meneer Willem

Zoals u wellicht al weet, zal ik op 1 september stoppen op deze prachtige school. Een nieuwe uitdaging wacht in Best op me.

“Waarom ga je weg?”, vragen de leerlingen. Een goede vraag, die ik moeilijk beantwoord krijg. De school staat er goed voor, het team is krachtig en vol ambitie, de ouders en leerlingen zijn tevreden en de samenwerking met de WipWap is prima… Misschien wel juist omdat het zo goed voelt, dat ik verder kan.

En straks leiding geven aan een stichting met zeven basisscholen. Ik vind het wel spannend en dat maakt het voor mij aantrekkelijk.

Na de zomervakantie ben ik nog heel even op school, om dan afscheid te nemen van de leerlingen, en u als ouder. Het bestuur van Xpect Primair, de MR en het team zijn al begonnen met de procedure voor het vinden van de nieuwe directeur.

Alvast een heerlijke zomervakantie gewenst!

Meneer Willem

Scroll naar boven