Bericht van de Directeur

Beste ouders,

We zijn al weer een paar maanden aan de gang op Wandelbos. De tijd gaat snel, want Sint en Kerst staan voor de deur. Voor mij persoonlijk is deze tijd ook speciaal. Twee jaar geleden begon ik op de Kindercampus en ik denk nog wel eens terug aan die eerste maanden in het najaar van 2014. Met destijds 134 leerlingen en een Schrijversbuurt die allerlei scholen in de omgeving bezocht, behalve Wandelbos. Een oudercollectief wat de stap durfde te zetten en een BSO die schoorvoetend opende. Nu zijn we twee jaar verder en tellen we 200 leerlingen en is de Natuur BSO vijf dagen per week open. We zijn goed bezig!

En ik moet zeggen dat ik erg trots ben op de Kindercampus en zijn personeel. We groeien en bloeien. We doen recht aan onze slogan: Hier groeit iets moois! Uiteraard geldt dat in de eerste plaats voor onze kinderen op de WipWap en de school, maar de teams verdienen ook een dikke pluim. Zij zijn het die iedere dag met uw zoon en/of dochter werken en alles er aan doen om er voor uw kind een mooie tijd op de Kindercampus van te maken. Een groot compliment!

En de toekomst? Ik heb geen glazen bol, maar we blijven ons verbeteren. We streven ernaar dat de Kindercampus kleinschalig blijft, ondanks dat elk kind uit de buurt welkom is! Ik wens u alvast hele fijne feestdagen en wellicht zie ik u in ieder geval met de kerstborrel op 22 december.

Met vriendelijke groet,

Willem Kock

Scroll naar boven