Bericht van de directeur

Beste ouders,

Vorige week heb ik aan de MR en in het MT bekend gemaakt dat ik per 1 maart directeur zal zijn op basisschool Cleijn Hasselt van onze stichting. Het team van Cleijn Hasselt is ook op de hoogte gebracht.

Ik zal deze tijdelijke functie blijven uitvoeren tot zolang het nodig is en dat kan zomaar anderhalf jaar zijn. Uiteraard ben ik de hele week directeur van Wandelbos, maar zal ik ongeveer de helft van de week aanwezig zijn.

Daarnaast zal ik ondersteund worden door een management trainee van Xpect Primair, te weten onze eigen Jolien. De precieze invulling daarvan volgt spoedig.

Ik ga proberen, net als tijdens de vorige interimfunctie op Jeanne d’Arc, zoveel mogelijk op vaste dagen aanwezig te zijn, maar ben nog in overleg op beide scholen om hier later definitief iets over te kunnen zeggen.

Zowel het bestuur, de MR en ik voelen ruimte om dit zo te kunnen oplossen en dat is een groot compliment voor het Wandelbosteam!

Met vriendelijke groet,

Willem Kock

Scroll naar boven