Blijven experimenteren tijdens de zomervakantie met Mad Science!!

Krijg jij nooit genoeg van Mad Science….?? Dat komt goed uit, want de inschrijving voor de Zomer Vakantiedagen is gestart! Ben je tussen de  6 en 12 jaar, dan kun je je opgeven voor een fantastische week vol met avontuurlijke en educatieve proefjes en experimenten. Tijdens deze week kun je ervaren, voelen, proeven, zien, horen, ruiken en echt beleven waar (Mad) Science nu werkelijk voor staat!

Het doel van onze Mad Science Vakantiedagen is het uitdagen van jonge breinen om op een avontuurlijke en speelse manier nog meer te leren over wetenschap en techniek. We bieden kinderen de mogelijkheid om de wereld om hen heen te ontdekken en hierdoor beter te begrijpen.

Door talloze experimenten, activiteiten en demonstraties leren wij de kinderen principes en methoden waar ze later op terug kunnen vallen. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later.

De vakantiedagen worden op verschillende locaties door heel Noord-Brabant georganiseerd. Nieuwsgierig geworden naar al onze leuke en spannende activiteiten? Kijk snel op de website van Mad Science http://nederland.madscience.org/ of bel naar 088-030 33 20

Namens alle gekke professoren van Mad Science,

Hopelijk tot ziens in de zomervakantie!

Scroll naar boven