BSO’s samenwerking

Natuur BSO

Onze BSO ligt aan de rand van het schoolplein en van het Wandelbos, middenin de natuur. Kinderen die naar Basisschool Wandelbos gaan, lopen zelf naar school, via het bos dat onze locatie en het schoolplein verbindt. 's Middags komen de kinderen weer terug in de rust van het bos, om heerlijk te spelen. De overalls gaan aan en de kinderen gaan samen de dierhokken in om onze beesten te verzorgen. De intensieve samenwerking met basisschool Wandelbos zorgt er voor dat we de kinderen optimaal kunnen begeleiden in een veilige, groene omgeving.
De samenwerking gaat nog verder, de medewerkers van Natuur BSO Wandelbos zijn ook werkzaam op de basisschool en andersom.
Elke dag worden er activiteiten aangeboden met het thema natuur en groen. Zo wordt er in het aangrenzende bos getuinierd en gespeeld. Ook zijn we regelmatig te vinden bij de poel.

Wil je ook gebruik maken van deze groene, natuurlijke bso? Volg ons op Facebook of meld je meteen aan.
Natuurlijk kun je ook bellen met Geesje Siemons (directeur) op 06-50657571 of stuur een mail naar: g.siemons@sterrekinderopvang.nl

 

Outdoor BSO Warande

Houdt uw kind van sporten en buiten spelen?
Bij de Outdoor BSO Warande spelen en sporten we elke dag buiten. We hebben een groot eigen terrein, maar gaan ook naar de hockeyvelden van HCT of het Warandebos. In de winter kunnen we in de Dome (opblaashal) terecht om lekker binnen te sporten.

Wat dacht je van mountainbiken, expeditie Robinson, Jachtseizoen of kampvuur? Maar ook sporten, zoals hockey, voetbal en lacrosse komen aan bod.
Kinderen worden gratis opgehaald met de taxi (reistijd 5 minuten) en de BSO heeft geen meerprijs tov een gewone BSO.

Voor meer info, neem gerust een kijkje op onze site.

 

Sport BSO Pelikaan

Vanaf 1 januari 2020 is Sport-BSO Pellikaan open. Deze locatie is gevestigd aan de Rueckertbaan 219, 5042 AE Tilburg.
Vanaf deze dag kunnen de kinderen van basisschool Wandelbos gebruik gaan maken van deze Sport-BSO. Wij zorgen voor het vervoer van basisschool Wandelbos naar Sport-BSO Pellikaan.
Sport-BSO Pellikaan is een hele nieuwe locatie met vele verschillende sportfaciliteiten.
We mogen gebruik maken van de sporthallen, tennisbanen (binnen / buiten), squashbanen, padelbanen, danszalen, budozalen, buiten grasvelden en van het zwembad. Op deze locatie wordt er ook zwemles aangeboden door Club Pellikaan.

Voor meer informatie kun je altijd even bellen of mailen. Kijk voor contactgegevens en/of meer informatie op onze site.

 

 

Scroll naar boven