Carnaval

Vrijdag 1 maart is het zover; carnaval op Wandelbos. Op deze dag komen alle kinderen en leerkrachten verkleed naar school. Trek je leukste/grappigste/stoerste/meest carnavaleske outfit aan, want misschien win jij wel de ‘carnavals-verkleed-prijs’ !!

Eerst zal de school nog mooi versierd moeten worden en dat gaat gebeuren op vrijdag 15 februari. Vanaf morgen hangen er lijsten bij elke klas, zodat je kan opschrijven als je kan komen helpen. Ook kan je je opgeven om te helpen tijdens de carnavalsoptocht.

De route en het tijdstip van de optocht zal binnenkort bekend worden gemaakt, middels een uitnodiging en een fysiek plattegrondje. Iedereen mag komen kijken naar onze carnavalsoptocht! Dus nodig alvast alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, tantes, ooms, buren, vrienden en andere belangstellenden uit om op vrijdagochtend langs de route van de optocht te komen staan om onze wagens te bewonderen!

Zaterdag 2 februari gaat Harrie van de Pas (vader Lotte en Fleur) met een aantal ouders aan de slag om de wagens van de optocht rijklaar te maken. Heb je zin en tijd om mee te helpen? Stuur Harrie dan een berichtje.

Wij hebben er al ongelooflijk veel zin in!

Schooltijden zijn op deze dag hetzelfde als andere vrijdagen, maar de muziek zal op het schoolplein al eerder aan staan, dus kom gerust een paar minuten eerder, om alvast wat polonaises te dansen met de juffen en meneren op het schoolplein! Om 12:15u kunt u uw kind(eren) komen ophalen en genieten van een welverdiende vakantie!

Scroll naar boven