De directeur

Roberto van Dalen

Sinds 1 augustus 2017 ben ik benoemd als directeur op basisschool Wandelbos. Onderdeel van een prachtig Kindcentrum, waar kinderen van 0 tot 12 terecht kunnen.

Voor ik aan deze uitdagende opdracht begon, was ik als leerkracht en directielid ruim 20 jaar werkzaam op Montessorischool De Elzen, in de binnenstad van Tilburg.

Basisschool Wandelbos is een afspiegeling van de buurt waarin hij gesitueerd is. We verwelkomen dan ook kinderen uit de omliggende wijken. Op dit moment (peildatum 15 januari 2023) staat het aantal leerlingen op 284.

Al onze partners willen hetzelfde: een kwalitatief, goede school waarin enthousiaste mensen werken en waar kinderen en ouders zich fijn en veilig voelen. Ik zie dit dan ook als een hele belangrijk opdracht. Voortdurend samen bouwen aan een mooie toekomst voor onze leerlingen, waarbij sfeer, natuur en oog voor ieder kind centraal staan.

Basisschool Wandelbos staat op de kaart en ouders weten de school te vinden. Hier ben ik als directeur uiteraard erg trots op. Ouders goed informeren en op de hoogte houden van ontwikkelingen en zaken die spelen op school en in de wijk. Hoe meer we van elkaar weten, hoe beter we op elkaar af kunnen stemmen. We zitten in een rijdende trein en het is belangrijk om regelmatig te evalueren en goed te kijken waar we staan en wat er op ons afkomt. Ontwikkelen vraagt om lef en uitproberen, en die ruimte krijgen alle collega’s en kinderen op onze school voortdurend.

Op onze school werken we visiegedreven. Alle medewerkers weten waar we voor staan en welke koers we varen. Op onze website wordt onze missie en visie omschreven en in onze schoolgids kunt u teruglezen waar we voor staan en wat onze ambities zijn.

Basisschool Wandelbos is een fijne, toegankelijke buurtschool in het groen, die gebruik maakt van de natuur en hier ook voor zorg wil dragen.

Voel u vrij om eens een kijkje te nemen op onze mooie school.

Roberto van Dalen
Directeur basisschool Wandelbos

 

 

Scroll naar boven