Doe mee aan het Vakantietoernooi Basketbal!

Geef je op voor 1 oktober 2015!!!!

Het is ongelofelijk belangrijk en leuk om te sporten. Het is gezond, je leert er vrienden kennen en in teamverband werken. In je vakantie heb je extra veel tijd om leuke sportieve dingen te doen. De gemeente Tilburg, afd. Sportbedrijf organiseert in de herfstvakantie op dinsdag 27 oktober 2015 een basketbaltoernooi met basketbalvereniging High Five! Het toernooi is bedoeld voor basisschoolleerlingen uit groep 5 – 8 uit Tilburg, Berkel – Enschot en Udenhout. Het toernooi vindt plaats in de Drieburcht in Tilburg Noord.

Voor wie en hoe wordt het gespeeld?
Er wordt in twee categorieën ‘Peanutbasketbal’ gespeeld, namelijk groep 5/6 en 7/8. Dit zijn gemengde teams van jongens en meisjes, en er wordt 3 tegen 3 gespeeld. Elk team heeft maximaal 2 wisselspelers. Om mee te doen aan het toernooi heb je dus 5 spelers nodig. In Peanutbasketbal is het veld kleiner dan normaal.

Doe je mee?
Wil jij dus sportief bezig zijn in je vakantie en gezellig meedoen aan dit spetterende toernooi? Download dan hier het strookje, vul het in en lever het in op school. Doe dit wel voor 1 oktober bij Meneer Gerben!! Meedoen is GRATIS!!!

Begeleiders/coaches gevraagd!
Elk team heeft ook een begeleider nodig. Van de begeleider wordt verwacht dat hij/zij:

  • verantwoording kan dragen voor het team;
  • ervoor zorgt dat de kinderen zich netjes naar anderen gedragen, zowel in het veld als daarbuiten;
  • ervoor zorgt dat het team op tijd klaar staat voor de volgende wedstrijd;
  • tijdens de wedstrijd de kinderen op een positieve manier aanmoedigt.
Scroll naar boven