<< terug naar nieuwsoverzicht

Even voorstellen: Geza Ng

Mijn naam is Geza Ng en ik ben onderwijsassistent. Ik begin een nieuw avontuur bij de groepen 1 t/m 4! Maar mijn avontuur is ook begonnen op Wandelbos. Toen ik zelf 4 jaar oud was ging ik naar deze school toe. Ik heb zelfs les gekregen van juffrouw Adrienne. Na 8 jaar veel geleerd te hebben op deze school ben ik naar de middelbaren school gegaan en daarna heb ik de opleiding onderwijsassistent gedaan. Voor mijn laatste jaar heb ik er voor gekozen om stage te lopen op Wandelbos. Hier heb ik een jaar lang veel geleerd maar ook plezier gehad. Ik heb op deze school gezeten als leerling, als stagiaire en nu dan als meneer!


Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function wpgs_strip_htm(), 1 passed and exactly 2 expected in /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-content/plugins/gspeech/includes/display-functions.php:214 Stack trace: #0 [internal function]: wpgs_strip_htm(Array) #1 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-content/plugins/gspeech/includes/display-functions.php(272): preg_replace_callback('/{gspeech( styl...', 'wpgs_strip_htm', '{gspeech style=...', 2) #2 [internal function]: wpgs_prepare_html('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/functions.php(3729): ob_end_flush() #4 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/class-wp-hook.php(286): wp_ob_end_flush_all('') #5 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #7 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/load.php(679): do_action('shutdown') in /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-content/plugins/gspeech/includes/display-functions.php on line 214