Even voorstellen: Jeffrey van Lokven

Mijn naam is Jeffrey van Lokven en ik woon in Loon op zand samen met mijn vriendin en twee kinderen. Het meeste zal ik dit jaar te vinden zijn in de middenbouw waar ik de lessen aan groep 4 zal geven, op vrijdag geef ik les in de klas van juffrouw Janneke 3/4/5 A.

De laatste jaren ben ik werkzaam geweest in vele takken van sport in en rondom het onderwijs. Ook ben ik als voetbaltrainer werkzaam geweest en heb ik mijn eigen bedrijfje gehad in kinderfeestjes. Erg leuk om te doen allemaal, alleen steeds moeilijker te organiseren met een gezin. Vandaar dat ik vorig jaar gekozen heb om full time in het onderwijs actief te zijn en daar heb ik absoluut geen spijt van.

Ik heb ontzettend veel zin in om dit jaar op het Wandelbos aan de slag te gaan en we gaan er met z’n allen een heel mooi en leervol jaar van maken.

Tot snel allemaal,
Groetjes Jeffrey

Scroll naar boven