Even voorstellen: Juf Dana Wellens

Dit schooljaar ben ik gestart als IB-er op basisschool Wandelbos. Graag wil ik me dan ook even aan u voorstellen.

Mijn naam is Dana Wellens, 39 jaar en woon sinds een jaartje in Haghorst, Hilvarenbeek. Inmiddels ben ik alweer 18 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Naast leerkracht in onder-, midden-, en bovenbouw en MT lid ben ik ook 2 jaar werkzaam geweest als intern begeleider binnen stichting SKOZOK, regio Valkenswaard. In 2016 heb ik de overstap gemaakt naar Xpect Primair, Tilburg. De afgelopen twee jaar heb ik gewerkt als intern begeleider op basisschool Jeanne d’Arc, één van de scholen in Tilburg-West.

Voor mij is het belangrijk dat ieder kind het onderwijs ontvangt dat past bij zijn of haar ontwikkelingsniveau, zodat een kind plezier heeft om te leren. Om dit optimaal aan te kunnen bieden heb ik me gedurende mijn loopbaan verder bekwaamd in de vernieuwingen en specialisaties binnen het onderwijs. Hiervoor heb ik diverse studies gevolgd, waaronder o.a. leesspecialist en oplossingsgerichte coaching/begeleiding.

Ik wil me op basisschool Wandelbos graag honderd procent inzetten om de talenten van elk kind verder te ontplooien. Het samenwerken met kinderen en ouders, om vooral samen de richting te bepalen wat nodig is voor elk kind, vind ik  een erg belangrijk en waardevol onderdeel van goed onderwijs. Mijn deur staat altijd voor u open!
Ik heb er veel zin in en hoop u dan ook snel te kunnen ontmoeten.

Scroll naar boven