Even voorstellen: Juf Irina den Hartog

Volgend dit schooljaar kom ik elke maandag werken op basisschool het Wandelbos in groep 6 samen met Martijn. Graag stel ik mezelf aan u voor.

Mijn naam is Irina den Hartog, ik ben 22 jaar oud en wordt in september 23 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit Den Helder, maar ben naar Tilburg West verhuist om samen met mijn vriend te kunnen samenwonen. Ik ben in juli 2017 afgestudeerd aan de iPabo in Alkmaar en heb mij hier gespecialiseerd in de bovenbouw met ‘Diversiteit en Kritisch Burgerschap’ als leidraad in mijn afstudeerjaar. In het afgelopen schooljaar heb ik gewerkt als vaste invaller binnen de stichting Xpect Primair, waardoor ik erg veel heb geleerd en veel ervaring heb opgedaan op de verschillende scholen. In dit jaar heb ik meerdere langdurige vervangingen mogen vervullen op de basisscholen: de Boemerang, de Vijf Hoeven en de Hubertus.

Het is voor mij erg belangrijk dat leerlingen met plezier naar school komen en ook weer met een lach op hun gezichten naar huis gaan. Dit probeer ik te bereiken door een goede band op te bouwen met elk kind en mij te verdiepen in de interesses, talenten en passies van de leerlingen. Ook stimuleer ik het samenwerken en samen spelen van leerlingen onderling om de band tussen leerlingen te versterken.

Mocht u nog vragen hebben, kom gerust langs of loop binnen om kennis te maken.

Scroll naar boven