Even voorstellen: juf Juul Kennis

Hallo allemaal,

Via deze weg wil ik graag even van de gelegenheid gebruik maken om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Juul Kennis en dit schooljaar sta ik fulltime in groep 1/2B. Tevens ben ik ook vertrouwenspersoon hier op school. Mocht u dus iets kwijt willen, bied ik graag een luisterend oor. Hierbij staat vertrouwen centraal en de veiligheigheid wordt gewaarborgd.

Als leerkracht hecht ik veel waarde aan veiligheid en vertrouwen, zowel binnen als buiten de klas. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen talenten. Ik wil kinderen graag stimuleren om hun talent te ontwikkelen en zodoende te werken aan de individualisering van de samenleving. Hierdoor worden ze competenter als persoon.
Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen objectief leren kijken naar hun gedrag. Iets wat soms best moeilijk kan zijn, maar door dit met regelmaat te doen ben ik ervan overtuigd dat je dit kunt leren. Door eerlijk te kijken naar jezelf en de ander, maken we het namelijk voor iedereen een stuk aangenamer. Tevens vind ik maatwerk van grote betekenis. Dat wil zeggen dat ik kijk naar wat een kind nodig heeft, wat soms iets anders kan zijn dan de behoeftes van een ander kind. Ik wil bij elk kind voor uitdaging zorgen, iets wat in mijn ogen essentieel is om ervoor te zorgen dat ieder kind zich ontwikkelt.  Door de kinderen levensechte situaties op maat te bieden, leren de kinderen tevens vaardigheden die ze nodig hebben in de toekomst. In mijn ogen zijn dit vaardigheden die in deze tijd onontbeerlijk zijn.
Mocht u nog vragen hebben, loop gerust even binnen.
Tot snel!

Scroll naar boven