Even voorstellen: Juf Kim Reijnen

Beste ouders,

Vanaf het nieuwe schooljaar zal ik komen te werken op basisschool het Wandelbos in groep 1/2. Graag stel ik mezelf daarom aan u voor.

Mijn naam is Kim Reijnen, ik ben 29 jaar oud en samen met mijn vriend woon ik in het centrum van Tilburg.

In september 2017 ben ik afgestudeerd als leraar basisonderwijs.

Vooraf aan de pabo heb ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik de nodige kennis opgedaan over het werken met kinderen, maar ik wilde mezelf verdiepen in het onderwijs. Ik heb daarom de keuze gemaakt om verder te studeren. Mijn afstudeerstage in de kleuterklas heeft ervoor gezorgd dat ik veel ervaring heb opgedaan in het lesgeven aan het jonge kind.

In het afgelopen schooljaar heb ik al gewerkt binnen de stichting Xpect Primair als vaste invaller, waardoor ik ook al regelmatig heb mogen invallen op basisschool het Wandelbos. Dit is mij altijd erg goed bevallen. Ik heb er daarom ook heel veel zin in om in het komende schooljaar het team te mogen versterken en les te gaan geven aan de leerlingen van groep 1/2. We gaan er samen een gezellig en leerzaam jaar van maken.

Als u nog vragen heeft kom gerust langs of loop binnen om kennis te maken.

Groetjes Kim

Scroll naar boven