Even voorstellen: Juf Maud van Loon

Hallo allemaal,

Afgelopen maandag ben ik gestart op basisschool het Wandelbos als vervangster van meneer Martijn. Komend schooljaar neem ik op de maandag zijn groep over en via deze weg wil ik mijzelf graag aan u voorstellen.

Mijn naam is Maud van Loon, ik ben 31 jaar oud en samen met mijn vriend en twee zoontjes woon ik in het dorpje Gilze.

In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, doe ik aan hardlopen en bootcamp en daarnaast onderneem ik van alles met onze lieve jongens.

Ik ben al heel wat jaren als vervangster werkzaam in het onderwijs en dit doe ik steeds met heel veel liefde en plezier. Ik vind het altijd extra leuk om voor een langere periode werkzaam te zijn op een school en daarom heb ik ook heel veel zin om aan het werk te gaan met de kinderen van leerjaar 8 en daarnaast natuurlijk ook met de kinderen van de stamgroep.

Tot ziens!

Scroll naar boven