Even voorstellen: Maarten Remie

Als nieuwe leerkracht op basisschool Wandelbos wil ik mij graag even voorstellen.

Mijn naam is Maarten Remie en ik woon in het centrum van Tilburg. Ik ben sinds dit schooljaar de nieuwe meester bij de kleuters. Op de maandag en dinsdag ben ik te vinden bij groep 1/2 A en op de donderdag en vrijdag bij groep 1/2 B.

Voordat ik ben begonnen bij basisschool Wandelbos, ben ik werkzaam geweest bij de sport BSO’s van Kinderstad. Verder geef ik al enkele jaren training aan de jeugd bij voetbalclub Sarto.

Ik heb zeer veel zin om dit jaar samen de kinderen en de ouders/verzorgers te zorgen voor een leuk jaar, waar iedereen uiteindelijk met een fijn gevoel op terug kan kijken. Mocht u nog vragen hebben, loop dan gerust langs bij de kleuters!

Groetjes,
Maarten Remie

 

Scroll naar boven