Even voorstellen: nieuwe directeur Roberto van Dalen

Het schooljaar is weer begonnen! Afgelopen dagen heb ik al een heleboel handen mogen schudden en het deed me heel goed om kort kennis te maken met ouders, opa’s, oma’s en kinderen.

Sinds 1 augustus ben ik benoemd als nieuwe directeur op basisschool Wandelbos. Ik moet u zeggen: “Ik heb er zin in”. Een fantastische uitdaging om ná ruim 20 jaar Montessorionderwijs een nieuw hoofdstuk te starten. U gaat me ongetwijfeld zien of spreken op de speelplaats, in de buurt of in de school want ik vind het belangrijk dat u weet wie ik ben zodat we elkaar in de toekomst  makkelijk kunnen vinden.

Mijn naam is Roberto van Dalen en ik ben 46 jaar oud. Ik woon zelf ook in Tilburg en ben geboren in wijk ’t Zand. Ik woon samen met mijn vriendin, 5 kinderen en een lieve hond (Django) aan de rand van het centrum van Tilburg. In 1994 ben ik als leerkracht gestart op basisschool Angela en ná een fusie met de Montessorischool ben ik daar trouw gebleven tot het einde van het afgelopen schooljaar.

Kindgericht werken en het onderwijs afstemmen op ieder individu heeft altijd mijn voorkeur gehad en daar wil ik me dan ook voor inzetten op deze prachtige nieuwe school. Daarnaast wil ik samen met een jong en enthousiast team op een betekenisvolle manier het onderwijs vorm blijven geven.

Ik wil meneer Willem bedanken voor zijn inzet en directeurschap op onze school. Hij heeft er mede voor gezorgd dat de trein rijdt en dat deze mooie school volop in beweging is. Ik stap nu op deze Wandelbostrein en ga de komende tijd ieder wagonnetje eens goed bekijken. Samen maken we er een fantastisch jaar van!

Scroll naar boven