Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
<< terug naar nieuwsoverzicht

Gezocht: Leuke ouders!

De oudervereniging van basisschool Het Wandelbos zet zich in om de niet-lesgebonden- activiteiten van de school te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Suikerfeest en Offerfeest en het jaarlijkse Wandelbosfestival. Daarnaast leveren we ook een bijdrage in de buitenschoolse sporttoernooien, zoals bijvoorbeeld het zwemtoernooi, het zaalvoetbaltoernooi en de wandelvierdaagse.

Zo’n 10 keer per schooljaar is er in de avonduren een vergadering in de teamkamer waarbij we het over deze zaken hebben. Naast ouders is er ook altijd een leerkracht aanwezig. Deze vergaderingen zijn productief, maar vooral ook erg gezellig. Je leert andere ouders beter kennen en bent sneller op de hoogte van wat er leeft op school.

Om deze activiteiten te kunnen bekostigen vragen we een vrijwillige ouderbijdrage. Deze bijdrage is voor het schooljaar 2016-2017 vastgesteld om €15,- per leerling, met een maximum van €45,- per gezin. Voor de ouders die de ouderbijdrage financieel niet kunnen bekostigen is er Stichting Leergeld. Informatie hierover vindt u terug op de factuur van de ouderbijdrage.

De oudervereniging bestaat nu uit de volgende ouders: Naomi Baselmans (voorzitter), Dorti Rath (secretaris), Harrie van de Pas (penningmeester), Sander van Holland, Marty Wijten, Teresa Baeten, Jara Hagedoorn en Adnan Aanannaz. Vanuit het team zijn afwisselend Bibianne Snellen, Imme Roberts en Jolien Kock aangesloten bij de OV.

Vele handen maken licht werk, dus andere ouders zijn altijd welkom om een vergadering bij te wonen. Hiervoor kunt u terecht bij een van de bovenstaande leerkrachten of u kunt een mailtje sturen naar naomibaselmans@outlook.com.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech