Groepsindeling schooljaar 2015-2016

Op donderdag 2 juli is de doorschuifmiddag. De leerlingen van de WipWap, peuterspeelzaal en de groepen 1 t/m 7 komen dan een middagje op bezoek bij hun nieuwe meneer of juffrouw. We zijn op dit moment hard aan het werk om de formatie rond te krijgen. U krijgt een uitnodiging van de school als uw kind nog niet hier zit.

We hebben met het team afspraken gemaakt rondom de groepsindeling voor 2015-2016. Die zijn veranderd omdat we in het nieuwe schooljaar starten met stamgroepen in 3/4/5 en 6/7/8. We willen dat ieder kind op de beste plek terecht komt, passend bij zijn of haar behoeften én met een goede match met de leerkracht.

Het kan daarom zo zijn dat een leerkracht bij u informeert over mogelijkheden of wensen voor volgend jaar, maar mocht u zelf iets kwijt willen, kan dat de komende week natuurlijk ook.

Na de doorschuifmiddag krijgt u een leerlingenlijst met de namen en adressen van de klasgenootjes, zodat u makkelijk iets kunt afspreken. Mocht u liever niet op de leerlingenlijst vermeld staan, dan kunt u dat aangeven bij de administratie.

Scroll naar boven