Gymlessen weer van start

Zoals jullie allemaal weten en gemerkt hebben zwieren de leerlingen van basisschool Wandelbos weer door de gymzaal, beklimmen ze de hoogste obstakels en rollen ze van de matten. Oftewel de gymlessen zijn weer begonnen!

Om iedereen zo optimaal mogelijk te laten genieten van de gymlessen moeten de leerlingen natuurlijk goed voorbereid aan de gymlessen beginnen. Onderstaand een aantal regels om de veiligheid en het plezier te waarborgen:

  • Juiste kledij + schoeisel. Alle leerlingen zijn verplicht om met een korte/lange sportbroek, (sport) shirt met korte/lange mouwen en gymschoenen met witte zool of speciale indoorschoenen te gymmen. Als een leerling dit niet bij heeft, kan hij/zij helaas niet mee gymmen vanwege de veiligheid.
  • Alle sieraden zijn af tijdens de gymles. Armbandjes, horloges, kettinkjes, oorbellen etc. zijn allemaal af tijdens het gymmen. Dit vanwege de veiligheid.
  • Gymmen met hoofddoek is alleen mogelijk met een speciale sporthoofddoek. Dit vanwege de veiligheid.

Met deze regels in acht nemend gaan we ook dit jaar weer erg leuke en uitdagende gymlessen verzorgen. We hebben er weer zin in!

Mochten er nog vragen zijn omtrent de bovenstaande regels, dan hoor ik het graag.

Met sportieve groet,
Meneer Gerben.

Scroll naar boven