Gymlessen weer van start

Zoals jullie allemaal weten en gemerkt hebben zwieren de leerlingen van basisschool Wandelbos weer door de gymzaal, beklimmen ze de hoogste obstakels en rollen ze van de matten, oftewel de gymlessen zijn weer begonnen!

Het eerste wat iedereen is opgevallen is, is dat meneer Gerben weer terug is van zijn blessure. Zoals jullie weten vindt meneer Gerben het erg belangrijk dat alle leerlingen zich zo veilig en prettig mogelijk voelen in de gymzaal. Om iedereen optimaal te laten genieten van de gymles moeten de leerlingen natuurlijk goed voorbereid aan de gymlessen beginnen. Hiervoor is het belangrijk dat de leerlingen de juiste kleding bij hebben. Alle leerlingen zijn verplicht om met een korte/lange sportbroek, (sport) shirt met korte/lange mouwen en gymschoenen te gymmen. Als een leerling dit niet bij heeft, dan kan hij/zij helaas niet mee gymmen, vanwege de veiligheid.

Ook zullen we dit jaar beginnen met het bij houden van de schoolrecords. In de gymzaal heeft zowel bassischool Wandelbos als basisschool Antares een echte Wall of fame. Hier kunnen leerlingen of groepen op komen te staan als ze ergens erg goed in zijn. De schoolrecords worden bijgehouden voor de volgende onderdelen:

  • Voetje van de vloer
  • Shuttle run
  • Hoogspringen
  • Verspringen
  • Free running

Afgelopen weken hebben we de eerste schoolrecords al mogen verwelkomen en staan de eerste groepen al met een foto op de Wall of Fame. Wil je jezelf vergelijken met de andere school, dan kan dat natuurlijk altijd door bij elkaar op de Wall of Fame te kijken. Bent u benieuwd naar de Wall of Fame kom dan gerust een keer langs bij de gymzaal Sabelhof.

Scroll naar boven