Hester Bax neemt taken juf Jolien over

Beste ouders en leerlingen van basisschool Wandelbos,

Omdat jullie mij de komende tijd wellicht voorbij zien komen op school, stel ik me graag even voor. Mijn naam is Hester Bax en de komende tijd zal ik een deel van de taken van juf Jolien overnemen, zodat zij kan genieten van haar verlof. Ik zal op flexibele momenten op Wandelbos aanwezig zijn. Ik ondersteun op deze momenten meneer Willem en daarnaast zal ik voornamelijk aan de slag zijn met de collega’s van het bovenbouwcluster.

Naast de momenten op Wandelbos werk ik op basisschool Cleijn Hasselt waar ik, ook in samenwerking met meneer Willem, de directietaken op me neem.

Net als jullie woon ik met veel plezier in Tilburg, waar ik mijn vrije tijd graag deel met mijn vrienden en waarin ik geregeld op de tennisbaan te vinden ben.

We komen elkaar vast tegen in de prachtige groene omgeving van Wandelbos, of in de school. Wil je meer van me weten, kom gerust even langs, dan maken we een praatje!

Met vriendelijke groet,

Hester Bax

Scroll naar boven