Imke van Baast stelt zich voor

Hoi allemaal,

Mijn naam is Imke van Baast en ik sta sinds kort op de maandag en dinsdag in groep 1/2 bij de Zeesterren. Op maandag 8 mei ben ik gestart en heb het sindsdien al erg naar mijn zin op het Wandelbos! Zelf kom ik uit het kleine dorpje Haaren en vanuit daar kom ik iedere dag met veel plezier naar Tilburg. Ik werk buiten de dagen op het Wandelbos, ook op woensdag tot en met vrijdag in groep 1/2 op basisschool Klinkers. Naast het lesgeven ben ik iemand die het erg leuk vindt om er op uit te gaan met mijn camera en te fotograferen, organiseer ik de kindervakantieweek mee in Haaren en zijn familie en vrienden erg belangrijk voor mij. Ik ga er samen met de kinderen leuke weken van maken en mochten jullie nog vragen hebben, dan spreek mij gerust even aan of kom de klas binnen!

Scroll naar boven