Inschrijving naschoolse sport gaat weer van start!

Vanaf 15 januari begint meneer Gerben weer met de tweede periode van de naschoolse sport voor de groepen 3 t/m 8. Ben jij benieuwd naar de grote eindspellen? Heb jij al zin in het James Bond spel, 10 tellen in de rimboe of een ander gaaf eindspel? Geef je dan snel op, want VOL = VOL. Elke les gaan we aan de slag met de grote eindspellen die jullie kiezen.

Groep: Activiteit: Dag: Tijd: Waar: Met wie?
3, 4 en 5 Grote eindspellen Dinsdag 15:25 – 16:10 Sabelhof 27 Meneer Gerben
6, 7 en 8 Grote eindspellen Dinsdag 16:15 – 17:00 Sabelhof 27 Meneer Gerben

 

Let op!: De leerlingen moeten zelfstandig naar de gymzaal komen.

De naschoolse sport wordt gegeven op de volgende datums:

(Let op! Deze 3 weken zitten niet aansluitend i.v.m. de SNS Kickboksen voor groep 5 tot en met 8)         

  • 15-01-2019
  • 19-02-2019
  • 26-02-2019

Als je geïnteresseerd en gemotiveerd bent voor de naschoolse sport kun je je aanmelden door onderstaand alle gegevens in te vullen en op verzenden te drukken.

U kunt uw kind inschrijven tot vrijdag 11 januari via onderstaande link:

https://goo.gl/forms/rt4V92tZeiCOTWIX2

Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 11 januari. Er zijn aan deze naschoolse activiteit geen kosten verbonden. Er kunnen 20 kinderen deelnemen per activiteit, de overige leerlingen komen op een wachtlijst. We selecteren de leerlingen op basis van interesse. Het kan zijn dat je dit keer niet mee kan doen. We houden een lijst bij, zodat je dan in ieder geval de volgende keer kan aansluiten. Om teleurstelling te voorkomen, laten we van tevoren weten als je helaas niet mee kan doen. Mocht je niets horen, dan mag je ervan uitgaan dat je gewoon mee mag doen. Wanneer je op deze middag gebruik maakt van de BSO kan je helaas niet deelnemen of je moet dit kunnen regelen met de BSO.

Mocht je nog vragen hebben, dan hoort meneer Gerben het graag.

Scroll naar boven