Jael stelt zich voor

Hoi kinderen & ouders,

Graag stel ik mij hierbij aan jullie voor. Ik ben Jael Nouhet (40 jaar). Samen met mijn vriendin en dochtertje woon ik in Tilburg. Sinds februari geef ik de lessen in het Biolab op de vrijdagmiddag. Vanuit mijn bedrijf Natuurpedagoog draag ik mijn passie voor de mens en de natuur op verschillende speelse manieren uit. En vanuit het Biolab gebeurd dat aan jullie voortaan rechtstreeks. Het is mijn wens mensen weer te laten zien hoe leuk en leerzaam onze natuur is. Ik geloof dat wij nog veel van de natuur kunnen leren en nog meer genieten. Ik ben ondertussen het biolab-lokaal gaan omtoveren tot een leerzame informatieruimte vol gezelligheid en natuur.

Voel je vrij om te komen kijken, vragen te stellen of ideeën te delen.

Nog meer over mij vind je op mijn website www.natuurpedagoog.nl

Heel graag tot ziens en/of spreeks.

Hartelijke groeten, Jael Nouhet

Scroll naar boven