Natuur-bso Wandelbos

Onze bso ligt aan de rand van het schoolplein en van het Wandelbos, middenin de natuur. Kinderen die naar Basisschool Wandelbos gaan lopen zelf naar school, via het bos dat onze locatie en het schoolplein verbindt. ’s Middags komen de kinderen weer terug in de rust van het bos, om heerlijk te spelen. De overalls gaan aan en de kinderen gaan samen de dierhokken in om onze beesten te verzorgen. De intensieve samenwerking met basisschool Wandelbos zorgt er voor dat we de kinderen optimaal kunnen begeleiden in een veilige, groene omgeving.

De samenwerking gaat nog verder, de medewerkers van Natuur bso Wandelbos zijn ook werkzaam op de basisschool en andersom.

Elke dag worden er activiteiten aangeboden met het thema natuur en groen. Zo wordt er in het aangrenzende bos getuinierd en gespeeld. Ook zijn we regelmatig te vinden bij de poel.

Wil je ook gebruik maken van deze groene, natuurlijke bso? Kijk dan vlug hier en volg ons op Facebook of meld je meteen aan.

Natuurlijk kun je ook bellen met Maike van de Pas op 06-20506137 of stuur een mail naar: m.vandepas@sterrekinderopvang.nl