Koningsspelen 2018

Zoals u gewend bent houden wij onze sportdag op de dag van de koningsspelen. Dit jaar worden de koningsspelen gehouden op vrijdag 20 april 2018. Doormiddel van deze brief willen wij u alvast op de hoogte brengen van de locaties en de tijden waarop wij op die dag onze koningsspelen gaan organiseren. Deze locaties en tijden zijn namelijk veranderd ten opzichte van voorgaande jaren.

Leerlingen groep 1 en 2:

De leerlingen van groep 1 en 2 zullen op vrijdag 20 april 2018 de koningsspelen in en rondom de school gaan vieren. Deze leerlingen worden om 08:20 verwacht op school en kunnen weer om 12:15 opgehaald worden op school. De leerlingen krijgen in de ochtend een uitdagend programma met afwisselende activiteiten. Deze activiteiten worden zowel binnen als buiten uitgevoerd.

Info koningsspelen 2018 groep 1 en 2:

  • Aanwezig: 08:20 op basisschool Wandelbos
  • Ophalen: 12:15 op basisschool wandelbos
  • Hulpouders: Houdt de nieuwsbrief, mail en de brieven die mee gaan met de leerlingen goed in de gaten. Binnenkort zullen we een brief meegeven met de vraag voor hulpouders. Bekijk hier vast de brief.

Leerlingen groep 3 tot en met 8:

De leerlingen van groep 3 tot en met 8 gaan met zijn alle naar Outrex. Dit is een buitensport accommodatie waar alle leerlingen aan activiteiten gaan deelnemen die uitdagend, avontuurlijk en leerzaam zijn. Deze locatie ligt midden in de bossen en de leerlingen gaan dus midden in en met de natuur sporten. Dit past natuurlijk perfect bij onze natuurschool!

Doordat we begrijpen dat er gezinnen zijn die leerlingen in verschillende groepen hebben zitten zullen de leerlingen van groep 3 tot en met 8 om 09:00 beginnen met de koningsspelen. Deze leerlingen zijn om 13:00 klaar bij de locatie van Outrex. We verwachten dat u uw kind zelf naar deze locatie brengt en ook weer ophaalt. U kunt natuurlijk afspraken maken met andere ouders om te carpoolen of u kunt op de fiets naar Outrex toe komen.

Info koningsspelen 2018 groep 3 tot en met 8:

  • Adres Outrex: Oude Rielsebaan 51, 5032 Tilburg (zie fiets- en autoroute naar Outrex)
  • Aanwezig: 08:50
  • Ophalen:  13:00
  • Hulpouders: Houdt de nieuwsbrief, mail en de brieven die mee gaan met de leerlingen goed in de gaten. Binnenkort zullen we een brief meegeven met de vraag voor hulpouders. Bekijk hier vast de brief.

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Organisatie Koningsspelen 2018.

Route voor de fiets:

De route met de fiets is 4,2 kilometer en het is 14 minuten fietsen. We zullen voor een veilige oversteek van de Bredaseweg zorgen. (klik op het kaartje voor een vergroting)

 

 

 

Route voor de auto:

Volg a.u.b. de pijlen, zodat de doorstroom van de auto’s zo optimaal mogelijk blijft. Alvast bedankt. (klik op het kaartje voor een vergroting)

Scroll naar boven