<< terug naar nieuwsoverzicht

Leerarrangement groep 4

Groep 4 heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan een leerarrangement. Het thema was Herfst. De leerlingen hebben bladeren, eikels, kastanjes, beukennootjes en dennenappels gezocht in het bos en er zijn foto`s gemaakt van paddenstoelen.

De kinderen hebben in tweetallen een woordweb gemaakt over de keuze van hun onderwerp en een verslagje geschreven over wat ze er al van wisten. Daarna zijn ze op zoek gegaan naar meer informatie. Ze hebben gelezen in boekjes, mooie plaatjes bekeken en uitgeknipt. Samen met de kinderen van groep 7 gezocht op de computer, tekeningen gemaakt, nootjes van binnen bekeken en geproefd, en nieuwe woorden ontdekt. Er zijn prachtige werkstukken van gemaakt en alle kinderen van de klas hebben een presentatie gegeven voor de klasgenootjes. De kinderen en de juf vonden het heel leuk om te doen.


Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function wpgs_strip_htm(), 1 passed and exactly 2 expected in /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-content/plugins/gspeech/includes/display-functions.php:214 Stack trace: #0 [internal function]: wpgs_strip_htm(Array) #1 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-content/plugins/gspeech/includes/display-functions.php(272): preg_replace_callback('/{gspeech( styl...', 'wpgs_strip_htm', '{gspeech style=...', 2) #2 [internal function]: wpgs_prepare_html('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/functions.php(3729): ob_end_flush() #4 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/class-wp-hook.php(286): wp_ob_end_flush_all('') #5 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #7 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/load.php(679): do_action('shutdown') in /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-content/plugins/gspeech/includes/display-functions.php on line 214