Lezing over Boeddhisme en Aankondiging workshop: Boeddha-beeld maken

Op18 mei a.s. houdt Hans van de Ven een inleiding op het Boeddhisme in het atelier van Ceciel van der Weide (Auteurslaan 7, 5044 MA Tilburg). De avond begint om 19.30 uur.

Tijdens deze avond hoort u meer over wie Boeddha was, wat zijn leer is en hoe die zich onder meer toont in kunst. Uiteraard komen kwesties als reïncarnatie en nirvana aan bod en heeft u volop gelegenheid vragen te stellen. Dat het boeddhisme geen oosters gezweef  is, maar juist een erg interessante leef- en denkwijze zal deze avond blijken. Het zal u verrassen wat een bijzondere manier van denken en leven het Boeddhisme biedt. Hans van de Ven houdt zich al jaren bezig met het Boeddhisme en heeft al eerder lezingen gehouden in het atelier van Ceciel en bij Pleïade.

De inleiding is bedoeld als opmaat naar de workshop Boeddha-beelden maken van Ceciel. Deze workshop vindt plaats in het weekend van 29, 30 & 31 mei. Je kunt de lezing ook bijwonen als je niet aan de workshop deelneemt.

Mocht je willen deelnemen aan de workshop, dan is de informatie uit de lezing een zeer goede aanvulling op de betekenis en de waarde van zo’n beeld en kan een bron van inspiratie zijn als u aan uw eigen Boeddha-beeld begint.

Tijdens de vorige workshop werden zeer persoonlijke en prachtige beelden gemaakt.

Je kunt je vóór 13 mei opgeven voor de lezing én/of voor de workshop via: info@cecielvanderweide.nl

  • Kosten lezing            : € 5,-
  • Kosten Workshop     : €240,-  incl. pak klei, afbakken, koffie en soep.

Voor meer informatie:  zie flyer of bel 06 40409402

Mocht je al eerder geweest zijn, kom gerust nog een keer. En ken je iemand die belangstelling heeft, nodig die dan uit. Iedereen is van harte welkom!

Scroll naar boven