Natuur BSO Wandelbos start op maandag 31 augustus!

Door de groeiende behoefte is het na de zomervakantie zover; De nieuwe start van natuur BSO Wandelbos. De BSO gaat gebruik maken van de twee lokalen met de buitendeur naar het schoolplein. Het hek tussen het kindcentrum en school wordt eruit gehaald zodat we makkelijk naar elkaar kunnen lopen. Afgelopen weken zijn we bezig geweest met het maken van tekeningen voor de ruimte. Download de PDF om de eerste ideeën te zien. De gesprekken zijn nog niet klaar, maar jullie krijgen wel een beeld wat ik graag met de ruimtes wil doen. Wanneer deze aanpassingen precies worden gedaan is nog niet bekend.

Maar uiteindelijk is de bedoeling dat de kinderen vooral genieten van ons bos, de dieren en fijn bezig zijn in de natuur! Uit het behoefte onderzoek onder ouders kunnen we op maandag, dinsdag en donderdag open. Mocht de vraag groeien op woensdag en vrijdag dan kunnen die dagen ook open gaan. Tot die tijd blijven we samenwerken met Outdoor BSO Warande.

Wilt u zich aanmelden? Kijk dan op http://www.sterrekinderopvang.nl/wipwap. Daar staat een knop aanmelden die u kunt invullen.

Vriendelijke Groet,
Michelle van Tilburg

Scroll naar boven