<< terug naar nieuwsoverzicht

Natuurlijk spelen verdient “Groene duim”

Op 2 oktober 2014 vond een bijeenkomst van “Groen dichterbij” plaats aan de Spoorzone in Tilburg.  Groen Dichterbij ondersteunt en versterkt de groeiende beweging van mensen die samen aan de slag gaan met een groen buurtproject. Zo worden straten en buurten in Nederland groener en gezelliger en de bewoners gezonder en gelukkiger.

Als één van de genomineerde voor de “Groene duim” waren we van Basisschool Wandelbos natuurlijk aanwezig op deze bijeenkomst. Uit een groep van dertig genomineerde groene helden zijn de acht spraakmakendste initiatieven geselecteerd voor de uitreiking van De Groene Duimen. Met grote trots zagen we hoe ook Tineke Vermeer een “Groene duim” in ontvangst mocht nemen van wethouder Mario Jacobs. Deze kreeg Tineke voor het initiatief van de groene speelplaats op onze school.

U kunt meer lezen over “Groen Dichterbij” en de andere “Groene Duim” winnaars op http://groendichterbij.nl/

groene-duim


Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function wpgs_strip_htm(), 1 passed and exactly 2 expected in /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-content/plugins/gspeech/includes/display-functions.php:214 Stack trace: #0 [internal function]: wpgs_strip_htm(Array) #1 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-content/plugins/gspeech/includes/display-functions.php(272): preg_replace_callback('/{gspeech( styl...', 'wpgs_strip_htm', '{gspeech style=...', 2) #2 [internal function]: wpgs_prepare_html('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/functions.php(3729): ob_end_flush() #4 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/class-wp-hook.php(286): wp_ob_end_flush_all('') #5 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #7 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/load.php(679): do_action('shutdown') in /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-content/plugins/gspeech/includes/display-functions.php on line 214