Nieuw lid MR: Tim Chorus

Als nieuw MR-lid wil ik mij langs deze weg voorstellen.

Samen met mijn vrouw en kinderen woon ik sinds feb. 2015 in de wijk Wandelbos-Zuid. Vanaf maart 2016 hebben  mijn 2 oudste kinderen Alessandro (groep 7) en Sieyerra (groep 3) de overstap van de Vuurvogel naar het Wandelbos gemaakt. Wat mij destijds opviel bij het Wandelbos is dat deze basisschool erg in ontwikkeling is en hiervoor graag input van ouders verlangt. Dat is een reden waarom ik plaats heb genomen in de MR. Zelf ben ik jurist en docent en heb ik bij een vorige werkgever in de ondernemingsraad (OR) gezeten. De MR is voor mij dus bekend terrein. Mijn rol binnen de MR is die van spreekbuis voor de ouders/verzorgers van de leerlingen. Wil je als ouder/ verzorger dan ook iets bespreekbaar maken in de MR dan kan je dit altijd kenbaar maken bij één van de MR leden te vinden op de site van de school in de schoolgids.

Tim Chorus

Scroll naar boven