Nieuws vanuit de directeur

Beste ouders,

Ná een fijne, warme zomervakantie is het dan eindelijk zover; we zijn weer begonnen.

214 kinderen zijn afgelopen maandag weer gestart in een nieuwe groep. Een nieuwe juf, een nieuwe meneer, 2 juffen…..voor ieder leerling een fijn plekje. Dat is wat we alle leerlingen gunnen en waar we op hopen.

Team Wandelbos  is er klaar voor en dolenthousiast om ieder dag aan de slag te gaan met de leerlingen. Zoals u van ons gewend bent staat de ontwikkeling van de leerlingen centraal en daar willen we dan ook graag op insteken. Het komende jaar gaan we met ons team de schoolvisie herijken. Dit wil zeggen dat we samen een heldere visie gaan formuleren die zichtbaar is binnen de school. Uiteraard houd ik u hiervan op de hoogte.

Wat is er veranderd?

Groep 6 krijgt er naast meneer Martijn een nieuwe juf bij, die iedere maandag op onze school aanwezig is. Haar naam is Irina den Hartog en zij stelt zich in deze nieuwsbrief aan u voor.

Daarnaast heeft u afgelopen maandag in de brief vanuit het bestuur kunnen lezen dat IB-er Ilja Hoogenberg vanaf dit schooljaar niet meer op onze school werkzaam is. Dana Wellens is vanaf dit schooljaar de nieuwe IB-er. Zij zal op maandag t/m donderdag en vrijdag om de week op school aanwezig zijn. We wensen haar heel veel succes op onze school. Ook zij stelt zich in deze Nieuwsbrief aan u voor.

Een aantal kinderen kreeg les van juffrouw Ilja op de vrijdagmorgen (Einstein & Co). We zijn in  beeld aan het brengen welke kinderen dit schooljaar in aanmerking komen voor deze lessen. Ook dit schooljaar bieden we weer een programma aan voor kinderen die uitgedaagd moeten worden. Net vóór de vakantie is hiervoor juffrouw Lies Aarts aangenomen. Zij heeft veel ervaring op het gebied van begaafde leerlingen en ook zij stelt zich in deze Nieuwsbrief aan u voor. Op vrijdag 31 augustus zal zij starten.

Tot slot kan ik u mededelen dat er ook plaats is op onze school voor een oud-leerling. Geza Ng heeft zo’n jaar of 8 geleden als groep 8 leerling, onze school verlaten. Vanaf dit schooljaar zal hij 4 dagen in de week als onderwijsassistent werkzaam zijn. Op maandag, dinsdag en donderdag is hij in de 3 onderbouwgroepen aanwezig. Op de woensdag zal hij in de middenbouw ondersteuning bieden. Ook Geza Ng heet ik van harte welkom en wens ik heel veel plezier.

De nieuwsbrief wordt nog belangrijker! Deze brief is voor onze school HET communicatiemiddel. U wordt op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en belangrijke zaken die de school, de ouders en de leerlingen aan gaan. De Nieuwsbrief wordt digitaal verzonden. Mocht u de Nieuwsbrief niet digitaal kunnen lezen dan kunt u een papieren versie ophalen bij Anita. Bij de hoofdingang van de school hangt een bak aan de muur met daarin de Nieuwsbrief.

Mededelingen en oproepen via Klasbord verdwijnen.

Bij urgente zaken, die niet kunnen wachten op de Nieuwsbrief, zal er op donderdag een brief meegegeven worden aan alle leerlingen.

Ook dit jaar staat de verkeersveiligheid hoog op ons lijstje! Vanaf de eerste schooldag staan er 3 verkeerspoppetjes langs de weg bij de school. Afgelopen maandag stonden ze bij de stoplichten maar zij staan ook regelmatig op het trottoir aan de Auteurslaan, zodat het duidelijk wordt voor bestuurders van auto’s, dat hier géén auto’s geparkeerd (ook niet voor even snel wegbrengen van kinderen)  worden tussen 8.00 en 8.45 uur. Samen maken we de school veilig!

Ik wens u allen een heel fijn schooljaar toe en hoop u te mogen begroeten op de informatieavond. De start van deze avond is om 19.30 uur. Na een korte inleiding in de aula, krijgt u in de groep van uw kind verdere uitleg van de leerkracht(en) van de groep. De volgende Nieuwsbrief verschijnt op donderdag 20 september.

Vriendelijke groet,

Roberto van Dalen

Scroll naar boven