Nieuws vanuit de directeur

Beste ouders,

We naderen de decembermaand en die staat in het teken van Sinterklaas en Kerst. Het centrale thema is dan ook vieringen. In alle groepen zal hier aandacht aan geschonken worden. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over activiteiten van onze leerlingen, de gezamenlijke viering met alle groepen en uiteraard ook alles over de Kerstviering.

Nu is de school nog volop in Sinterklaassfeer, maar op vrijdag 7 december worden de gangen van de school alweer versierd voor Kerst. We kunnen hierbij de hulp van ouders gebruiken. Dit versieren zal plaatsvinden van 12:15 tot 14:00. Hiervoor worden t.z.t. inschrijflijsten bij de klassendeuren opgehangen.

Op vrijdag 14 december staat er een gezamenlijke viering op ons programma. Alle groepen gaan zich dan presenteren op het podium in de aula. Deze viering zal om 10.45 uur starten en u wordt hier als ouder voor uitgenodigd.

Op donderdagmiddag 20 december zijn de kinderen om 12.00 uur vrij. Vanaf 17.15 uur gaan de poorten van onze school weer open en gaan de kinderen naar hun eigen klas voor de Kerstviering. Het is de bedoeling dat alle kinderen om uiterlijk 17.30 uur in de eigen klas aanwezig zijn. De viering in de klas start dan en duurt tot 18.30 uur.

Tijdens de kerstviering in de klassen, gaan de leerlingen samen eten. Iedere leerling mag hiervoor thuis iets maken om mee te nemen naar de viering. Ook hiervoor komen  inschrijflijsten te hangen bij de klassendeuren.

Ouders kunnen tijdens de viering op de speelplaats blijven. In een sfeervolle omgeving kunt u genieten van een drankje en iets lekkers. Een Kerstmuziekje en verlichting zorgen voor gezelligheid en verbondenheid. Ik hoop dan ook veel ouders te mogen begroeten.

Ná de viering lopen leerkrachten met de kinderen naar buiten waar zij ook nog even kunnen genieten van de Kerstsfeer op de speelplaats. Het schoolplein blijft tot 19.00 uur open.

Dan nog even dit: Zoals het er nu naar uitziet zal er in de Kerstvakantie gewerkt worden op onze speelplaats. Het oude speeltoestel zal afgebroken worden en plaatsmaken voor een nieuw toestel. Ook de ondergrond (nu zand en kunstgras) zal plaatsmaken voor enkel zand. Nu maar hopen dat we in deze periode geen strenge vorst krijgen!

De laatste Nieuwsbrief van 2018 zal op donderdag 20 december verschijnen.

Vriendelijke groet,

Roberto van Dalen
Directeur Bs Wandelbos

Scroll naar boven