Nieuws vanuit de Oudervereniging

Dinsdagavond 15 januari was de nieuwjaarsreceptie van de oudervereniging. Ouders kregen de plannen van de oudervereniging te horen en er was voldoende tijd voor een praatje met andere ouders. Meneer Roberto en meneer Martijn waren ook aanwezig en hebben aan geïnteresseerde ouders verteld over de ontwikkelingen van de school. Ondanks de lage opkomst was het een geslaagde en gezellige avond.

Ouders die de vrijwillige ouderbijdrage nog niet betaald hadden, hebben na de kerstvakantie een herinneringsbrief ontvangen. Inmiddels hebben we daarna voor 34 leerlingen de bijdrage mogen ontvangen. Hartelijk bedankt daarvoor! In totaal is voor 72% van de leerlingen de bijdrage van €15,- betaald. Deze bijdrage gebruiken we om niet-lesgebonden-activiteiten (feesten, vieringen en sportactiviteiten) op school te bekostigen.

Op vrijdag 1 maart vieren we Carnaval op school. Er zal traditiegetrouw een optocht door de wijk worden gelopen. Meer informatie over tijden en route volgt. Op vrijdag 15 februari vanaf 12:15 uur willen we met ouders de school versieren. Wie hier graag bij helpt kan zich die middag melden in de teamkamer van de school.

Voor vragen of opmerkingen is de oudervereniging te bereiken via mail op ovwandelbos@outlook.com

Scroll naar boven