{gspeech}

Ons team

In ons team is een mooie balans tussen jong en oud te vinden. Jeugdig enthousiasme en jarenlange ervaring versterken elkaar.

Basisschool

In de eerste plaats zijn er onze leerkrachten. In acht leerlinggroepen zorgen zij voor het dagelijkse onderwijs. Daarbij hebben zij veel aandacht voor individuele behoeften van de kinderen.  Voor bewegingsonderwijs is een combinatiefunctionaris onderdeel van het team. Tevens hebben we een muziek- en kunstdocent in ons midden. Dit zijn mensen die hun specialisatie hebben op deze onderwijsgebieden. We vinden het erg belangrijk om met alleen goede vakmensen te werken. Dit versterkt de kwaliteit van ons onderwijs.

Kindercampus

Niet alleen op de basisschool, maar binnen de hele kindercampus zijn vakmensen actief. Intermediairs werken samen met ouders aan het waar maken van educatief partnerschap. En collega’s van de kinderopvang en peuterspeelzaal dragen dagelijks bij aan de ontwikkeling van onze  leerlingen.

Het team wordt compleet gemaakt door management en administratie. Door het team waar nodig te ondersteunen, waarborgen zij de kwaliteit.

Benieuwd naar ons team? Kom eens kennismaken!

{/gspeech}

Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function wpgs_strip_htm(), 1 passed and exactly 2 expected in /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-content/plugins/gspeech/includes/display-functions.php:214 Stack trace: #0 [internal function]: wpgs_strip_htm(Array) #1 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-content/plugins/gspeech/includes/display-functions.php(272): preg_replace_callback('/{gspeech( styl...', 'wpgs_strip_htm', '{gspeech style=...', 2) #2 [internal function]: wpgs_prepare_html('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/functions.php(3729): ob_end_flush() #4 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/class-wp-hook.php(286): wp_ob_end_flush_all('') #5 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #7 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/load.php(679): do_action('shutdown') in /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-content/plugins/gspeech/includes/display-functions.php on line 214