Oudervereniging

De oudervereniging van basisschool Wandelbos zet zich in om de niet-lesgebonden- activiteiten van de school te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Suikerfeest, Offerfeest en het jaarlijkse Wandelbosfestival. Daarnaast leveren we ook een bijdrage in de buitenschoolse sporttoernooien, zoals bijvoorbeeld het hockeytoernooi, het zaalvoetbaltoernooi en de Avondvierdaagse.

Zo’n acht keer per schooljaar is er in de avonduren een vergadering in de teamkamer waarbij we het over deze zaken hebben. Naast ouders is er ook altijd een leerkracht aanwezig. Onze vergaderingen zijn productief, maar vooral ook erg gezellig. Je leert andere ouders beter kennen en bent sneller op de hoogte van wat er leeft op school.

Om deze activiteiten te kunnen bekostigen vraagt de school jaarlijks een vrijwillige ouderbijdrage. De school overlegt met de oudervereniging over de inzet van die bijdrage. Aan het begin van het schooljaar wordt gezamenlijk een begroting gemaakt, zodat de oudervereniging weet wat er voor welke activiteit besteed kan worden.

De oudervereniging bestaat nu uit de volgende ouders: Naomi Baselmans (voorzitter), Dorti van den Bosch (secretaris), Adnan Aanannaz, Arthur Rijkers, Herbert Rieff, Jikke Jimmink, Kim de Jong, Margarita Baars, Marie-José Hoefnagel en Marloes Valkenburg.
Vanuit het team sluit meneer Martijn de Kok aan bij de vergaderingen.

Vele handen maken licht werk, dus andere ouders zijn altijd welkom om aan te sluiten bij de oudervereniging. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een vergadering bij te wonen, zodat je kunt beoordelen of de oudervereniging iets voor je is.
Wanneer je hier interesse in hebt, kun je terecht bij een van de ouders van de oudervereniging, bij de leerkrachten of u kunt een mailtje sturen naar ovwandelbos@outlook.com.

Vanuit het team sluit meneer Martijn de Kok aan bij de vergaderingen.