{gspeech}

Onze visie

Basisschool Wandelbos wil vanuit de kernwaarden ‘Betrokken, Ambitieus en Professioneel’ de best mogelijke basis voor de toekomst bieden voor kinderen van 0 – 12 jaar. Op eigen wijze richting geven aan zelfredzaamheid en groei, dat is waar we ons voor inzetten. Wij zijn een vertrouwd baken in de wijde omgeving in Tilburg West. Samen met onze partners werken we aan Kindercampus Wandelbos, een combinatie van opvang en buurtschool. Kindercampus Wandelbos biedt een fundament voor onderwijs en opvang in een continue doorgaande lijn. Die combinatie levert een meerwaarde in leerinhoud, zorg en kansen. Kindercampus Wandelbos is kleurrijk en dichtbij. Midden tussen de groene naaldbomen vind je alles wat kinderen nodig hebben. Een fraaie bosrijke buitenruimte, hartverwarmende opvang, sterke pedagogische pijlers, voor- en vroegschoolse educatie en een inspirerend onderwijsaanbod. In een vertrouwde omgeving bieden we structuur en kansen. Integrale zorg van 0 – 12 jaar van 7.30 tot 18.30 uur.

Een stevige basis

Onze basisschool biedt een veilig leerklimaat en een plezierige sfeer. We vinden het belangrijk dat leerlingen zelfstandig en doelgericht samenwerken en samen spelen. Daarbij gaan we zorgvuldig om met verschillen tussen leerlingen. We streven erna dat ieder kind zich optimaal ontplooit en houden daarbij rekening met persoonlijke kwaliteiten en talenten. Ons doel is om een evenwichtige ontwikkeling te stimuleren op alle gebieden, zowel qua taal, rekenen en wereldoriëntatie als op creatief terrein (dans, muziek, expressie), maar ook ten aanzien van houding en gedrag, onderlinge omgangsvormen, gezondheid en beweging. Wij willen dat kinderen zo goed mogelijke resultaten behalen, waardoor ze maximale kansen voor de toekomst creëren.

Zichtbaar sterker

Wij zijn ervan overtuigd dat kinderen onder de juiste voorwaarden vanzelfsprekend ontwikkelen en ontdekken, dat  ze van nature verder willen reiken en hun grenzen willen verkennen. Kindercampus Wandelbos biedt een stevig fundament om evenwichtig verder te komen. Laat jezelf zien en laat zien wat je kunt. Gezamenlijk werken we aan hetzelfde doel. Soms met vallen en opstaan, maar altijd standvastig. Op onze betrokkenheid bij kinderen kunt u rekenen, op onze betrokkenheid bij elkaar idem net zo goed. Alleen op die manier zijn we instaat om van elkaar te leren en een doorgaande lijn te bewaken. Onze samenwerking is als de bijendans. Met een feilloze wisselwerking, goed getimed, georganiseerd en effectief.

{/gspeech}

Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function wpgs_strip_htm(), 1 passed and exactly 2 expected in /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-content/plugins/gspeech/includes/display-functions.php:214 Stack trace: #0 [internal function]: wpgs_strip_htm(Array) #1 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-content/plugins/gspeech/includes/display-functions.php(272): preg_replace_callback('/{gspeech( styl...', 'wpgs_strip_htm', '{gspeech style=...', 2) #2 [internal function]: wpgs_prepare_html('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/functions.php(3729): ob_end_flush() #4 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/class-wp-hook.php(286): wp_ob_end_flush_all('') #5 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #7 /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-includes/load.php(679): do_action('shutdown') in /data/www/customers/kiehoorn/48128/www/wp-content/plugins/gspeech/includes/display-functions.php on line 214