Opening van de ouderkamer van Wandelbos

Maandag 19 september
8.30 uur – 10.00 uur

Op onze school is een gezellige ruimte ingericht als ouderkamer. De ouderkamer heeft verschillende functies. Allereerst die van ontmoeting. Ouders zijn hier welkom voor een kop koffie en een praatje.

De vaste inloopochtend is iedere maandagochtend van 8.30 uur tot 10.00 uur. Tijdens deze ochtend zijn ook drie intermediairs en de coördinator van de ouderkamer aanwezig die de bezoekers ontvangen.

In de ouderkamer worden twee keer per maand op maandagochtend themabijeenkomsten gehouden waarbij ouders informatie krijgen en met elkaar praten over onderwerpen die met opvoeding, onderwijs, het wonen in de wijk etc. te maken hebben. Download hier het overzicht van de ouderkamer activiteiten van dit schooljaar.

Ook de OPSTAPJE en OPSTAP-groepsinstructies voor ouders van peuters en leerlingen uit de groepen 1 en 2, vinden om de week op maandag in de ouderkamer plaats.

Op maandag 19 september openen we het nieuwe schooljaar en kunt u kennismaken met de medewerkers van de ouderkamer.

De directeur van de school, Willem Kock zal wat vertellen over de ontwikkelingen van de school en over de samenwerking met de peuterspeelzaal en kinderdagverblijf.

U bent van harte welkom bij de opening van de ouderkamer!

Download hier de flyer van de bijeenkomst van 19 september.

Scroll naar boven