Ouder-kindgesprekken 9, 10 en 11 november

Zoals u kunt lezen in de jaarkalender vinden een week na de herfstvakantie de ouder-kindgesprekken plaats. Dat noemden we altijd rapportavonden, waarbij u het rapport overhandigd kreeg en daar over sprak. Dat hebben we aangepast naar onze visie.

Uw kind leert en is daar verantwoordelijk voor samen met ons, school en ouders. Uw zoon of dochter mag dan ook niet ontbreken op dat gesprek. Daarom plannen we de zogenaamde ouder-kindgesprekken direct na school in week 46 en op die maandagavond.

Op de deuren van de klassen hangen vanaf volgende week intekenlijsten voor zo’n ouder-kindgesprek. Als u niet intekent, doen wij dat voor u. Later krijgt u per brief een bevestiging van de tijd en datum.

Het oude rapport is verdwenen! In de plaats daarvan krijgt uw zoon en/of dochter een ‘presentatiemap’. Vanuit de gedachte: ik presenteer mijn groei aan mijn ouders. Die map krijgt uw kind al eerder mee en neemt u mee terug voor het gesprek.

De inhoud van de presentatiemap laten we groeien in 8 jaar Wandelbos: Kijk ik groei! Voor deze eerste keer zal de inhoud nog niet veel afwijken van voorgaande jaren.

Scroll naar boven