Praktische informatie vanuit de directeur

De eerste Nieuwsbrief van 2018! Laten we dan maar gelijk met de deur in huis vallen: de school begint om 8.30 uur! In de vorige nieuwsbrief heb ik u al laten weten dat we graag op tijd beginnen met de lessen. Ik merk zelf dat de tijd om binnen te komen tussen 8.25 en 8.30 uur vrij kort is. Vandaar dat de zoemer voortaan om 8.20 uur zal gaan. De kinderen kunnen dan al om 8.20 uur naar binnen waardoor iedereen de gelegenheid krijgt om de kinderen op tijd af te zetten. De klassendeuren sluiten om 8.30 uur zodat de juf/meneer kan starten.

Onze vergadering van de OV (Oudervereniging) werd op donderdag 18 januari jl. goed bezocht. De oproep via de klasborden heeft gewerkt. Maar liefst 5 extra ouders meldden zich en spraken uit graag een bijdrage te willen leveren aan de school. Super fijn! De volgende OV-vergadering is op maandag 26 februari om 19.30 uur. Mocht u hiervoor een agenda willen ontvangen dan kunt u dit laten weten middels een mailtje aan naomibaselmans@outlook.com

Het bijwonen van een vergadering mag en kan altijd, daarvoor hoeft u zich niet aan te melden.

Op donderdag 25 januari bezoekt de voorzitter van ons College, Carin Zandbergen, onze school. Ze komt dan voornamelijk kijken naar het jonge kind en is benieuwd hoe we op onze school aandacht schenken aan VVE (vroeg- en voorschoolse educatie). Uiteraard grijp ik deze kans aan om haar te laten zien waar we als school staan en wat we graag willen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat we samen met iets moois bezig zijn, iets waar we trots op mogen zijn!

Op woensdag 31 januari krijgen de kinderen van groep 8 hun schooladvies. Dit is een spannend moment omdat het invloed heeft op keuzes die gemaakt moeten worden. Naar welke scholen stromen de kinderen straks uit? Welk type onderwijs past bij welk kind? De gesprekken worden op woensdagmiddag en woensdagavond gevoerd door Meneer Martijn, de ouder(s) en het kind. Namens de school zal ik bij alle gesprekken aanwezig zijn.

Scroll naar boven