Praktische informatie vanuit de directie

Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode er alweer op! De herfstvakantie staat voor de deur en dat houdt in dat we een weekje géén kinderen op onze school hebben. Als we dat maar volhouden! Tijdens deze vakantieweek gaat er op onze school wel iets veranderen….benieuwd? Als de kinderen terug komen op maandag 23 oktober ziet de school er van binnen een beetje anders uit. We willen de natuur graag de school inhalen en hopen dat ouders en kinderen net zo enthousiast zijn als wij.

Met het team zijn we op 22 september jl. ná school op bootcamp geweest. Goed voor de teambuilding en ook nog gezellig en sportief. Onder het kopje onze school, ons team, kunt u de foto van ons sportieve team zien!

Verder is het me tijdens het buitenlopen in de ochtend opgevallen,  dat verschillende kinderen al fietsend de speelplaats opkomen. Zou de nieuwe directeur daar iets van zeggen? Misschien vindt hij het misschien wel goed?

Ik kan u vertellen dat fietsen op de speelplaats verboden is en dat uw kind erop aan gesproken zal worden wanneer hij/zij fietsend over de speelplaats gaat. De veiligheid staat voorop!

Verder wens ik u allen alvast een hele fijne vakantieweek. We zien elkaar weer op maandag 23 oktober.

Vriendelijke groet namens het gehele team,

Roberto van Dalen

Scroll naar boven