Schoolfotograaf komt eraan!

Op maandag 25 februari komt de schoolfotograaf weer naar school. Naast foto’s van de leerlingen en de klassenfoto, is er ook weer de mogelijkheid om een foto te laten maken van broertjes/zusjes.

13.30 foto schoolgaande broertjes/zusjes

14.30 niet schoolgaande broertjes en zusjes

De complete afhandeling van de schoolfotografie verloopt via internet volgens de Privacy vanuit onze school. Wij zijn met Foto Koch een samenwerking aan gegaan en gaan er vanuit dat alle kinderen op de foto mogen.

Mocht u bezwaar hebben, dan kunt u dit vóór de fotografiedag aangeven bij de leerkracht. De leerkracht informeert de fotograaf op de fotografiedag en zorgt ervoor dat alleen de kinderen die gefotografeerd mogen worden, ingedeeld worden bij de fotograaf.

Na ongeveer twee weken ontvangt uw kind het inlogkaartje van de leerkracht.  Op de inlogkaart vindt u een uniek inlognummer en  wachtwoord. Met deze gegevens logt u thuis in op www.fotokoch.nl. Er staat een leuke actie voor u klaar: wanneer u binnen 10 dagen bestelt ontvangt u van Foto Koch de groepsfoto gratis! U hoeft niet persé meerdere foto’s te bestellen. U kunt eenvoudig betalen middels iDeal, factuur, acceptgiro of creditcard. Als u wilt kunt u zelf de inloggegevens doorsturen naar familieleden (bijvoorbeeld opa’s/oma’s of ex-partner), zodat zij zelf een bestelling kunnen plaatsen op de site.

Scroll naar boven