Uitnodiging feestelijke heropening de Bibliotheek ‘t Sant

Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s),

Kom zaterdag 9 mei een kijkje nemen in de vernieuwde Bibliotheek ’t Sant. Om 11.00 uur vindt de opening plaats. Op deze feestelijke dag is er voor iedereen iets te doen. Je bent van harte welkom!

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de totstandkoming van de vernieuwde Bibliotheek in ’t Sant. Op deze locatie werken de Bibliotheek Midden-Brabant en ContourdeTwern intensief samen om tot een mooi programma aan activiteiten voor de bezoekers van de Bibliotheek én de wijkbewoners te komen. Dit doen we in een geheel vernieuwde en eigentijdse, gezamenlijke ruimte waar we trots op zijn! Dit willen we graag samen met je vieren.

Programma

Je bent vanaf 10.30 uur welkom aan de Beneluxlaan 74 te Tilburg. Om 11.00 uur heropenen we de nieuwe locatie officieel. Daarna vinden er diverse activiteiten voor jong en oud plaats. Ook vindt de prijsuitreiking van de Kindertekeningenactie plaats. Hierbij worden de levensgrote tekeningen van de winnaars onthuld. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om onze nieuwe, frisse locatie te bekijken. De eerste 100 bezoekers ontvangen een gratis tas.

Graag tot ziens op zaterdag 9 mei!

Scroll naar boven