Verslag voorleeswedstrijd van Sami

Hallo ik ben Sami Taouel en ik ga over mijn voorleeswedstrijd schrijven. Zoals jullie weten ben ik voorleeskampioen van Basisschool Wandelbos. Na het winnen op school moest ik tegen andere kampioenen van andere scholen in Tilburg.

Het was in de bibliotheek op het Koningsplein in het centrum van Tilburg. Ook mocht ik 2 kinderen meenemen. Toen ik daar aan kwam vond ik het heel spannend. De jury ging zich eerst voorstellen en uitleggen hoe de wedstrijd ging. Bij een hard applaus krijg je veel punten. Ik was na de pauze aan de beurt. De andere kinderen deden het heel goed. Toen ik aan de beurt was zat ik te trillen.

Basisschool St. Hubertus heeft gewonnen. Iedereen zei dat ik het goed gedaan had en dat ik de 4de prijs zou hebben gewonnen. Het was heel spannend maar ook heel leuk. Volgend jaar gaan we misschien weer meedoen.

Sami Taouel

Scroll naar boven