Voorleeswedstrijd

Zoals jullie misschien wel weten is Ismet Voorleeskampioen 2017-2018 van basisschool Wandelbos. Dinsdag 23 januari 2018 was het dan zover en moest hij het opnemen tegen basisschool st. Hubertus, Jean ‘d Arc en Christoffel. Ook deze scholen hadden ieder een geweldige voorleeskampioen. Het was een spannende wedstrijd. Er werden mooie, spannende boeken voorgelezen. Ismet las voor uit het boek: Gruwelijk grappige griezelverhalen en nam de jury en de toeschouwers mee in zijn verhaal. Gruwelijk grappige griezelverhalen is een heel leuk boek dat je gelezen moet hebben! En met dit boek is Ismet naar de volgende ronde gegaan!

Wij feliciteren Ismet met het behalen van de volgende ronde! Hij zal dan gaan strijden om de titel van voorleeskampioen Tilburg! Wij wensen Ismet ontzettend veel succes!

Wil jij nu ook voorleeskampioen worden? Kies een boek uit dat je heerlijk en vooral leuk vindt om te lezen. Blijf oefenen en misschien word jij volgend jaar de nieuwe voorleeskampioen van basisschool Wandelbos. En misschien wel van Tilburg?

Scroll naar boven