WandelbosFESTIVAL

Zaterdag 13 juni | WandelbosFESTIVAL 2014-2015 | 10.00u-13.00u

Op zaterdag 13 juni heten we u en de kinderen vanaf 10.00u van harte welkom op het WandelbosFESTIVAL. Kindercampus Wandelbos viert dan de afsluiting van het jaar met een gezellig zomerfeest. Het thema gaat uit van onze natuurlijke en leerrijke omgeving … ‘Kijk ik groei! Natuurlijk vooruit.’

De basisschool en het kindercentrum Wandelbos organiseren deze dag samen. Met medewerking van kinderen, hun ouders/verzorgers en onze Wandelbosvrienden uit het veld van jeugdorganisatie en (kunst- en natuur-)educatie. Het WandelbosFESTIVAL is voor het hele gezin; ook voor buurtbewoners.

Samen met onze Wandelboskinderen willen we jong en oud de kans geven om te genieten van de ongedwongen, pure en natuurlijke sfeer waarvoor Kindercampus Wandelbos staat. De kinderen zullen samen met hun ouders/verzorgers en buurtbewoners leerrijk en (ont)spannend groen beleven.

Het programma zit van 10.00u tot 13.00u tjokvol met allerlei vrolijke activiteiten. Aan muzische en creatieve bijdragen van onze eigen Wandelbostalenten zal het zeker niet ontbreken. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. We verrassen bezoekers met bruisende optredens, speels en natuurlijk ontdekken. Maar ook met sprookjesachtig kijken en (f)luisteren naar de kleine bewoners van het Wandelbos. De belofte voor later zit volgens ons immers in kleine dingen. Uiteraard is geen Wandelbosfeestje compleet zonder klauteren en klimmen onder de bomen en natuurlijk proeven. Het WandelbosFESTIVAL wordt smaakmakend, spraakmakend en vrolijk.

Zet het alvast in de agenda en houd de festivalposters goed in de gaten. Het WandelbosFESTIVAL op zaterdag 13 juni is niet te missen. Tot dan!

Scroll naar boven