Warandeloop 22 november 2014

Zaterdagochtend 22 november 2014 stonden er maar liefst 9 kinderen van onze school aan de start van de Warandeloop. Al om kwart voor 10 waren de eerste kinderen aanwezig om mee te doen aan de warming-up met de Zwarte Pieten. Die warming-up was best nodig, het was die ochtend best koud. Om 10 uur was het de start voor de allerkleinste onder ons. Samen met hun ouders mochten zij de 600 meter door het bochtige en heuvelachtige parcours afleggen.

Voor onze school deden daar Savian en Saar uit groep 1/2a aan mee. Zij gingen als een speer. Savian kon  er op het laatste stuk nog een eindsprint uitpersen. Hij kwam als 12e over de streep bij de jongens. Saar deed het ook geweldig en eindigde als 16e meisje. Waïl deed het bij de jongens groep 3 erg goed. Hij moest zelfs al 2 rondjes lopen. Hij werd heel knap 6e. Bij de jongens groep 4 maakten Koen en Hugo er een erg spannende strijd van. Wie zou er tweede worden Hugo of toch Koen. Op de eindstreep spurtte Koen Hugo nog net voorbij. Sami, Marnix en Bjorn kwamen bij de jongens groep 6 aan de start. Zij liepen alle drie erg hard. Marnix lukte het om als 3e de finish te bereiken. Sami en Bjorn kwamen iets later over de streep en werden 12e en 16e. In zo’n groot startveld een zeer knappe prestatie. Als laatste voor onze school mocht Janne uit groep 7 starten. Als echte Atilla atleet heeft zij al een beetje ervaring met de boscross. Zij liep een goede race en eindigde als 8e.

Voor al deze lopers was er aan de finish een echte medaille en natuurlijk wat te drinken. Ruud uit groep 3 en zijn zus Mariëtte uit groep 5 liepen ook mee, maar dan voor de BSO Wandelbos. Ruud werd 3e .

Scroll naar boven