Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ouderkamer

Inloopochtend donderdagochtend

In de school is een sfeervolle ontmoetingsplek bedoeld voor de ouders van de kindercampus Wandelbos. Ouders kunnen op een vast moment in de week binnenkomen voor een kop koffie en een praatje. De inloopochtend is iedere woensdagochtend van 8.30 uur tot 10.00 uur.

Tijdens deze wekelijkse inloop op woensdagochtend worden regelmatig themabijeenkomsten gehouden waarbij ouders informatie krijgen en met elkaar praten over onderwerpen die met opvoeding, onderwijs, het wonen in de wijk etc. te maken hebben. Regelmatig worden mensen uitgenodigd die informatie geven over verschillende onderwerpen.

Download hier het overzicht van alle geplande ouderkamers voor dit jaar.

Onderwijsondersteunende activiteiten op dinsdag

Iedere dinsdag vinden er onderwijsondersteunende activiteiten plaats in de ouderkamer.

Hiervoor worden de ouders van de peuters en de ouders van de kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 uitgenodigd om aan deel te nemen. Tijdens wekelijkse of maandelijkse groepsinstructies van de programma’s Opstapje, Opstap en Overstap, krijgen ouders onderwijsondersteunende materialen, in de vorm van spelletjes en prentenboeken, om thuis samen met hun kind te kunnen gebruiken. Deze groepsinstructies worden gegeven door intermediairs.

Als u vragen of ideeën heeft kunt u dat altijd bespreken met het team van de ouderkamer.  Het ouderkamer team bestaat uit de drie intermediairs en de VVE coördinator.

U bent van harte welkom!

Intermediairs: Bahriye, Fatima en Wies
VVE coördinator: Ien

  Click to listen highlighted text! Ouderkamer Inloopochtend donderdagochtend In de school is een sfeervolle ontmoetingsplek bedoeld voor de ouders van de kindercampus Wandelbos. Ouders kunnen op een vast moment in de week binnenkomen voor een kop koffie en een praatje. De inloopochtend is iedere woensdagochtend van 8.30 uur tot 10.00 uur. Tijdens deze wekelijkse inloop op woensdagochtend worden regelmatig themabijeenkomsten gehouden waarbij ouders informatie krijgen en met elkaar praten over onderwerpen die met opvoeding, onderwijs, het wonen in de wijk etc. te maken hebben. Regelmatig worden mensen uitgenodigd die informatie geven over verschillende onderwerpen. Download hier het overzicht van alle geplande ouderkamers voor dit jaar. Onderwijsondersteunende activiteiten op dinsdag Iedere dinsdag vinden er onderwijsondersteunende activiteiten plaats in de ouderkamer. Hiervoor worden de ouders van de peuters en de ouders van de kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 uitgenodigd om aan deel te nemen. Tijdens wekelijkse of maandelijkse groepsinstructies van de programma’s Opstapje, Opstap en Overstap, krijgen ouders onderwijsondersteunende materialen, in de vorm van spelletjes en prentenboeken, om thuis samen met hun kind te kunnen gebruiken. Deze groepsinstructies worden gegeven door intermediairs. Als u vragen of ideeën heeft kunt u dat altijd bespreken met het team van de ouderkamer.  Het ouderkamer team bestaat uit de drie intermediairs en de VVE coördinator. U bent van harte welkom! Intermediairs: Bahriye, Fatima en Wies VVE coördinator: Ien Powered By GSpeech
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech